Tragédia pri výstavbe štadióna. Vyžiadala si život 26-ročného robotníka

ta3/TASR/theguardian.com
15.8.2023 08:48

Incident sa udial v rámci výstavby štadióna pre anglický futbalový klub Everton FC. Muž bol prevezený do nemocnice po tom, čo údajne utrpel ťažké zranenia hlavy, píše theguardian.com Polícia neskôr potvrdila jeho smrť.

Tragédia pri výstavbe štadióna. Vyžiadala si život 26-ročného robotníka
AP

Hovorca policajného zboru povedal: "Môžeme potvrdiť, že po incidente v Bramley Moore Dock dnes popoludní, v pondelok 14. augusta, zomrel muž. Okolo 13:00 bolo hlásené, že sa zranil 26-ročný muž a na mieste zasahovali záchranné zložky. Muž bol prevezený do nemocnice, kde bol bohužiaľ vyhlásený za mŕtveho. Policajti zostávajú na mieste, zatiaľ čo pokračujeme v počiatočných fázach vyšetrovania spolu s výkonným riaditeľom pre zdravie a bezpečnosť."

Everton FC na sociálnej sieti X uviedol, že všetkým v klube "správa o smrti pracovníka zlomila srdce, myšlienkami zostávajú pri blízkych obete a vyjadrili úprimnú sústrasť".

Dodávateľ štadióna Laing O'Rourke okamžite začal vyšetrovanie a bude spolupracovať s políciou a výkonným riaditeľom pre zdravie a bezpečnosť na zistení úplných podrobností o incidente.

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok