Horúca novinka pre futbalových priaznivcov. Vo filme o Škrtelovi sa objavia svetoznáme hviezdy

ta3, Continental film
11.8.2023 13:42

Film Buď, alebo príde do kín 28. septembra 2023. Vypracoval sa na vrchol a z rodného Ráztočna sa stal hviezdou FC Liverpool. Kto ho formoval a aké prekážky musel na svojej ceste prekonávať? Vo filme sa poskytne priestor jeho rodičom, ale tiež spoluhráčom z viacerých klubov, v ktorých počas svojej kariéry Škrtel pôsobil, objaví sa tam Steven Gerrard, Jamie Carragher, Rafael Benítez či Luis Suárez.

Horúca novinka pre futbalových priaznivcov. Vo filme o Škrtelovi sa objavia svetoznáme hviezdy
TASR/Lukáš Grinaj

Filmári sa rozhodli nevyhýbať zápalu, s akým Škrtel k futbalu pristupoval a prejavy jeho výbušnej povahy budú mať vo filme svoje miesto. Ako v závere traileru hovorí sám protagonista: "Musí to byť skutočný príbeh, nie love story."

"Veľmi som sa na film tešil, bol som plný očakávaní a musím povedať, že film ich všetky naplnil. Bolo tam všetko, čo som čakal, ale dokonca aj niečo viac. Myslím, že Petr Větrovský opäť urobil dobrú prácu a verím, že tak, ako sa ten film páčil mne a mojej manželke, bude sa páčiť aj fanúšikom," dodal Škrtel na margo dokumentárnej novinky.

Petr Větrovský, režisér, ktorého Škrtel spomína, je skúseným tvorcom. Za sebou má dokumentárne filmy Attila a Jan Koller.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok