James Bond s čiernou farbou pleti? Na konkurz sa prihlásil bývalý futbalista Realu Madrid

ta3/Patrik Mindžák
9.8.2023 18:00

Holandský futbalista Royston Drenthe sa uchádza o rolu James Bonda. Fiktívnu postavu si už totiž neplánuje zahrať známy herec Daniel Craig. Nejde o jeho prvú skúsenosť pred kamerami, objavil sa aj v holandskom seriáli Mocro Maffia, na kastingu vraj porotcov ohromil a rolu mu udelili. Teraz sa však pokúša o ešte väčšie sústo, no je plný optimizmu.

James Bond s čiernou farbou pleti? Na konkurz sa prihlásil bývalý futbalista Realu Madrid
Twitter/paige

Jamesa Bonda si chcú v novom filme okrem neho zahrať aj Stuart Martin, Benedict Cumberbatch, Tom Hardy či Aaron Taylor-Johnson.

Malá pravdepodobnosť

Drenthe začal svoju profesionálnu kariéru vo Feyenoorde Roterdam, odkiaľ sa presunul za 14 miliónov eur do Realu Madrid. Počas piatich rokov pôsobenia v hlavnom meste Španielska odohral za klub 46 duelov a strelil dva góly. Za holandskú reprezentáciu odohral jediný zápas. Po Reale jeho kariéra stagnovala, hrával za tímy ako Everton, Hércules, Reading či Racing Murcia.

Stávkové kancelárie nezaháľali a uviedli kurzy na to, akú má šancu, aby predčil svojich filmových oponentov a rolu napokon získal - je to jedna ku 500. Pravdepodobnosť, že získa hlavnú úlohu v kultovom filme, odhadujú na 0,2 percenta, píše šport.sk.

Porotcovia boli prekvapení

"Som typ človeka, ktorý rád skúša nové veci. Preto som nemal problém poslať prihlášku na kasting do seriálu Mocro Maffia. Môj manažér nechápal, prečo to robím, ale ja som to chcel vyskúšať. Onedlho som dostal scenár a povedali mi, že mám tri týždne na prípravu. Keď som prišiel na kasting, porotcovia mi neverili, že je to moja prvá skúsenosť s herectvom. Boli veľmi prekvapení. Za pár dní mi oznámili, že som uspel," povedal Drenthe.

Napriek silnej konkurencii si verí a je plný optimistickej nálady. Stačí, ak si "trocha zlepší angličtinu", priblížil jeho vyjadrenie web šport.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok