Bizarné zranenie. Jastrab zhodil na ženu hada, obaja na ňu potom zaútočili

ta3/nf
9.8.2023 11:22

Na ženu z Texasu zaútočil had. Nebolo by to až také nezvyčajné, keby ho na ňu nezhodil jastrab, ktorému sa korisť vyšmykla. Informuje o tom web BBC.

Bizarné zranenie. Jastrab zhodil na ženu hada, obaja na ňu potom zaútočili
Profimedia; Twitter.com/Daily Mail U.K.

Peggy Jonesová kosila trávnik, keď okolo preletel jastrab a zhodil na ňu hada. Ten sa jej omotal okolo ruky a začal ju atakovať do tváre. Zatiaľ čo sa vták pokúšal dostať naspäť svoju korisť, zadrapol sa jej pazúrmi do mäsa, píše BBC.

Odreniny, škrabance a pomliaždeniny

"Keď som sa pokúšala zhodiť hada na zem, omotal sa mi okolo ruky," povedala pre CBS News. "Začal ma atakovať do tváre. Stále som sa snažila zbaviť sa ho a on len útočil a útočil," opísala bizarný zážitok žena z amerického Texasu.

"Jastrab chytil hada, ktorý bol omotaný okolo mojej ruky a potiahol ho, pretože ho chcel dostať späť. Keď to urobil, spolu s hadom potiahol aj moju ruku nahor," pokračovala. Vták sa snažil odmotať hada z jej ruky. Keď sa pokúšal uchmatnúť si svoju korisť, opakovane ju zraňoval pazúrmi.

Nakoniec sa jej podarilo vyslobodiť a jej prekvapený manžel ju odviezol do nemocnice. "Zvieratá mi spôsoboli bodné rany, rezné rany, odreniny, škrabance a silné pomliaždeniny," povedala s tým, že útoky hada jej poškodili okuliare. Incident opísala ako traumatický a myslela si, že zomrie. Odkedy sa to stalo, má problémy so spánkom. Pre CBS povedala, že vďaka životu na vidieku v Texase jej nie sú cudzie ani stretnutia s divou zverou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok