Nešťastná láska? Konflikt na svadobnej hostine, žena skončila so zlomeným nosom

KRPZ Prešov
7.8.2023 12:25

Zábava z čerstvo uzatvoreného manželstva sa zmenila na poriadne šialenstvo. Dvadsaťdvaročný Humenčan, ktorý sa objavil na svadobnej hostine, bol obvinený z trestného činu ublíženia na zdraví, spáchaného v súbehu s trestným činom výtržníctva.

Nešťastná láska? Konflikt na svadobnej hostine, žena skončila so zlomeným nosom
TASR/Ján Krošlák (ilu)

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove informuje, že "bola získaná dostatočná dôkazná situácia, že muž sa uvedených skutkov dopustil a to včera (06.08.2023) krátko po polnoci, v priestoroch jednej z humenských reštaurácií, kde sa konala svadobná hostina".

Počas svadby mladý muž najskôr vyvolával konflikty, pľul po hosťoch a dokonca im aj vulgárne nadával. Z uvedeného dôvodu bol vyvedený z oslavy von. Neskôr pred reštauráciou fyzicky napadol ženu, ktorá mu dohovárala, aby nerobil problémy. Žena pri útoku utrpela zlomeninu nosa.

Agresívny muž bol policajnou hliadkou obmedzený na osobnej slobode a bol  umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok