Tragická nehoda v Bratislave: Auto sa zrazilo s motorkou, o život prišiel bývalý štátny tajomník

ta3, TASR
31.7.2023 12:59

Pri pondelkovej dopravnej nehode v Bratislave zahynul vedec a bývalý štátny tajomník Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, profesor Dušan Velič. Upozornila na to TV JOJ 24.

"Dnes približne o 11.30 h došlo na Búdkovej ulici v Bratislave k dopravnej nehode medzi vodičom motorového vozidla zn. Volvo a vodičom motocykla. Vodič motocykla v dôsledku zrážky utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Priblížila, že podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke došlo pri vychádzaní motorového vozidla z parkoviska na hlavnú cestu. Dychová skúška u jeho 42-ročného vodiča bola s negatívnym výsledkom. Okolnosti a presné príčiny dopravnej nehody sú v štádiu objasňovania.

Pozrite si, ako to vyzeralo na mieste nehody:

Zanechal kus práce

Dušan Velič po sebe po vyše dvojročnej misii vo funkcii štátneho tajomníka zanechal kus práce v presadzovaní nových a férových pravidiel regionálneho rozvoja. Na sociálnej sieti to uviedlo Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR v reakcii na jeho úmrtie.

Podotklo, že si Veliča vážilo ako kolegu i človeka pre jeho odbornosť a zanietenosť. "Bol to výborný kolega, priateľ, odborník, profesionál, ktorý si svojím ľudským prístupom vedel získať srdcia a vždy hľadal cesty, ako povzbudiť a prispieť k vyriešeniu aj tých najzložitejších problémov," napísal rezort.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok