Primeraná reakcia? Fanúšička vyliala na americkú raperku nápoj, tá po nej hodila mikrofón

ta3/Soňa Búranová
31.7.2023 08:19

Na koncertoch sa rozmohol nemiestny trend. Fanúšikovia pokračujú v hádzaní predmetov do umelcov, ktorí vystupujú na pódiu. Zažila to aj americká raperka Cardi B, ktorá na to reagovala po svojom. Keď vystupovala v plážovom klube v Las Vegas, členka publika na ňu vyliala nápoj. Cardi B to tak naštvalo, že po nej hodila mikrofón. Informoval o tom portál CNN.

Primeraná reakcia? Fanúšička vyliala na americkú raperku nápoj, tá po nej hodila mikrofón
reprofoto Twitter/Benny Johnson

Jeden z mnohých incidentov

Indident bol zachytený na video, ktoré okamžite začalo kolovať na sociálnych sieťach. Keď na raperku vyšplechla tekutina z pohára, na pódiu spievala svoj hit Bodak Yellow z roku 2018. Skôr ako do davu ľudí hodila svoj mikrofón, na pódium sa už hrnuli jej ochrankári. Ďalší sa objavili medzi fanúšikmi. Tí sa snažili dostať k žene, ktorá incident odštartovala, opisuje CNN.

Na sociálnej sieti TikTok sa už v sobotu objavilo video, ako Cardi B hádže svoj mikrofón do dídžeja, ktorý počas piatkového vystúpenia v nočnom klube predčasne prerušil jej pieseň. Incident v Las Vegas je len jednou z množstva podobných scén na koncertoch, kde sa umelci – vrátane Drakea, Kelsey Balleriniovej, Harryho Stylesa a Bebe Rexhy – stali terčom takýchto útokov fanúšikov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok