Sexuálne vtipy sa zmenili na násilie. Trestancovi v Leopoldove takmer odtrhli semeník

ta3/noviny.sk, Alžbeta Múcsková
27.7.2023 15:54

V leopoldovskom väzení sa pochytili dvaja trestanci. Jedného z nich museli previezť do nemocnice. Pri potýčke takmer prišiel o semenníky, informuje portál televízie JOJ noviny.sk.

Sexuálne vtipy sa zmenili na násilie. Trestancovi v Leopoldove takmer odtrhli semeník
TASR - Lukáš Grinaj

Siedmy oddiel leopoldovskej väznice sa zmenil na hororový film. Trestanci, medzi ktorými vznikla potýčka, boli podľa portálu televízie JOJ noviny.sk spolubývajúci. Jeden z nich sa po cele prechádzal nahý a provokoval tým zvyšok oddelenia. Jeho spolubývajúci odpočíval na posteli, keď sa jeho nahý spoločník priblížil k jeho posteli a následne sa schválne dotkol penisom nosa ležiaceho väzňa. 

Praskli mu nervy

Pre spolubývajúceho to bolo poslednou kvapkou. Mal mu začať nadávať a schmatol ho za pohlavné orgány. Zovrel jeho semenníky a šklbol nimi. Jeden semenník mu pri tom vážne poranil a takmer odtrhol. Trestanca následne previezli v bolestiach do nemocnice v Trenčíne.

"Potvrdzujeme, že dňa 24. júna 2023 došlo k neúmyselnému zraneniu odsúdeného iným odsúdeným, čo predbežne potvrdilo aj následné preverovanie povereným príslušníkom preventívno-bezpečnostnej služby. Zranením nedošlo k amputácii žiadneho orgánu," informovala televíziu JOJ hovorkyňa Zboru väzenskej a justičnej stráže Monika Kacvinská. 

Mohol prísť o semenník

V nemocnici ho lekári ošetrili a zranenia ho na niekoľko dní pripútali na lôžko. "Väzeň mal obrovské šťastie, že o semenník neprišiel. Je to obrovská bolesť, no semenníky vydržia naozaj veľa. Pri masívnom potiahnutí však nie je vylúčené ani jeho poškodenie, zakrvácanie či až natrhnutie kože alebo poškodenie obalov semenníka," informoval urológ Jozef Dubravický.

Väzeň je už späť vo väzení v Leopoldove. Celu však zdieľa už s iným trestancom. 

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok