Smrť Sinéad O'Connorovej nie je podozrivá. Polícia sa vyjadrila k prípadu

ta3/Soňa Búranová, BBC, tasr
27.7.2023 13:28

Polícia nepovažuje úmrtie Sinéad O'Connorovej za podozrivé. Informuje o tom portál britskej televízie BBC. Írska speváčka, ktorá sa preslávila piesňou Nothing Compares 2, zomrela v stredu vo veku 56 rokov.

Smrť Sinéad O'Connorovej nie je podozrivá. Polícia sa vyjadrila k prípadu
TASR/AP

Príčina smrti nie je známa

Polícia našla jej telo "bez známok života" v jej dome v Londýne. Na mieste činu "bola vyhlásená za mŕtvu", píše BBC. O 12:18 SELČ o tom polícia informovala jej rodinu. "Pre patológa bude pripravený spis," dodali vyšetrovatelia. Príčinu smrti určí pitva.

O'Connorová vydala desať štúdiových albumov. Za viacero z nich získala medzinárodné ocenenia. Jej singel Nothing Compares 2 U sa stal v roku 1990 podľa Billboard Music Awards celosvetovou jednotkou.

Jej tvorba zahŕňala aj filmovú hudbu, spolupracovala s rôznymi umelcami a vystupovala na charitatívnych koncertoch. Jej memoáre Spomienky z roku 2021 sa stali bestsellerom.

Po O'Connorovej zostali tri deti. Jej syn Shane si zobral život pred rokom a pol vo veku 17 rokov. Speváčka dlhé roky trpela bipolárnou poruchou. V roku 2017 si zmenila meno na Magda Davittová. O rok neskôr konvertovala na islam a znova si zmenila meno na Shuhada Sadaqatová. V uplynulom období však verejne vystupovala pod svojím pôvodným menom a trávila čas v írskom grófstve Roscommon a v Londýne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok