Polonahá žena vyliezla zo smetného koša. Následne sa chcela obesiť na billboarde

ta3/tn.nova.cz
14.7.2023 14:54

V Prahe chcela 45-ročná žena ukončiť svoj život. Najprv mala polonahá vyliezť zo smetného koša, potom sa prechádzať po ulici a nakoniec sa mala pokúsiť o samovraždu. Chcela sa obesiť na billboarde. Zachránila ju okoloidúca svedkyňa, ktorá privolala políciu.

Polonahá žena vyliezla zo smetného koša. Následne sa chcela obesiť na billboarde
Reprofoto/tn.nova.cz

O samovraždu sa pokúsila v pondelok večer. "Operačný dôstojník prijal oznámenie o žene, ktorá sa mala najprv nachádzať v smetnom koši a potom sa po Poděbradskej ulici pohybovať polonahá," povedala českému portálu tn.nova.cz hovorkyňa pražských policajtov Violeta Siřišťová.

Po tom, ako okoloidúca privolala policajtov, žena odišla. "Našli ju bezvládne visieť na reklamnom billboarde, kde bola priviazaná špagátom za krk. Policajti žene ihneď prišli na pomoc, odrezali ju, odstránili z krku špagát a poskytli jej prvú pomoc," uviedla hovorkyňa. 

Žena sa prebrala a začala s policajtmi komunikovať. Následne ju záchranári previezli do nemocnice. 

"Vďaka všímavej oznamovateľke a zasahujúcim policajtom je žena stále nažive, hoci chcela so svojím životom skoncovať. V prípade, že máte problémy, nebojte sa s nimi podeliť s blízkym okolím alebo sa obrátiť na odborníkov," dodala Siřišťová.

Témy: Praha policajt
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok