Vymaže príspevky zo sociálnych sietí? Okresný súd Trnava nariadil voči Matovičovi opatrenie

ta3/TS Advokátska kancelária RELEVANS s. r. o.
14.7.2023 12:43

Opatrením mu Okresný súd Trnava uložil povinnosť aj zdržať sa zverejňovania a šírenia nepravdivých, urážlivých a hanlivých výrokov voči klientovi Advokátskej kancelárie RELEVANS s.r.o.

Vymaže príspevky zo sociálnych sietí? Okresný súd Trnava nariadil voči Matovičovi opatrenie
TASR/Jaroslav Novák

"Okresný súd nariadil neodkladné opatrenie, ktorým Igorovi Matovičovi a strane OĽANO ukladá povinnosť zdržať sa zverejňovania a šírenia nepravdivých, urážlivých a hanlivých výrokov voči nášmu klientovi Jaroslavovi Haščákovi," úvádza Advokátska kancelária RELEVANS s. r. o. vo svojej oficiálnej tlačovej správe.

Tiež v nej stojí, že "súd zároveň Igorovi Matovičovi a jeho hnutiu nariadil vymazať zo svojich profilov na sociálnych sieťach desiatky príspevkov a videí, ktoré takéto difomačné výroky obsahujú." 

"Neodkladné opatrenie však nie je vhodným inštitútom na domáhanie sa všetkých nárokov, ktoré Jaroslavovi Haščákovi v súvislosti s konaním Igora Matoviča vznikli. Preto pristúpime k podaniu civilnej žaloby, ktorou tieto nároky v mene nášho klienta uplatníme," uviedol partner advokátskej kancelárie Alexander Kadela s tým, že žalobu momentálne finalizujú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok