Prípad študenta-podpaľača sa posunul ďalej. Páchateľ mal byť opitý

ta3/tvnoviny.sk
14.7.2023 11:44

Podpaľač zo školy pre mimoriadne nadané deti mal v krvi alkohol. Okrem školy mal podpáliť i niekoľko vozidiel, píše portál tvnoviny.sk.

Prípad študenta-podpaľača sa posunul ďalej. Páchateľ mal byť opitý
ŠMND-ľudiaľuďom

"V prípade prebieha prípravné konanie, pričom nateraz nebolo vznesené obvinenie žiadnej osobe. Na základe DNA testov došlo k stotožneniu osoby nájdenej zhorenej administratívnej časti školy. Súčasne je možné uviesť, že tejto osobe bol zistený alkohol v krvi viac ako 1,2 promile. Na ďalšie otázky nie je možné, vzhľadom na štádium konania, odpovedať," uviedol prokurátor a hovorca Krajskej prokuratúry Bratislava Juraj Chylo pre televíziu Markíza. 

Požiar v budove školy vypukol 1. júla. Jej žiak Benjamín mal v ten deň obliať priestory benzínom a následne ich zapáliť. Pitva potvrdila, že nájdené telo patrí jemu. Ešte pred tým mal podpáliť aj autá vo firme, v ktorej brigádoval, príše portál tvnoviny.sk

Oheň zachvátil školu v prvý deň letných prázdnin. Študent Benjamín mal priestory poliať benzínom a zapáliť. Pitva potvrdila, že mŕtvym mladíkom je práve on a taktiež to, že mal v krvi alkohol.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok