Útok v Nitre mal zablokovať dopravu. Muž tam vraj dobodal ženu i seba

ta3/am, startitup, tasr, noviny.sk
11.7.2023 14:57

V Nitre pri mestskej časti Kynek je zablokovaná doprava. Zasahovali tam policajti aj záchranári. Polícia portálu Startitup potvrdila výjazd, avšak nevysvetlila dôvod. Ľudia na sociálnej sieti hovoria o brutálnom prípade pokusu o vraždu a samovraždu.

Útok v Nitre mal zablokovať dopravu. Muž tam vraj dobodal ženu i seba
TASR - Dano Veselský (ilu)

Okolnosti prípadu sú nateraz predmetom vyšetrovania. "Doposiaľ vykonávaným vyšetrovaním nebolo zistené, že by sa podozrivý voči poškodenej v minulosti dopustil násilného konania. Poškodená a aj podozrivý sú mimo ohrozenia života a naďalej sú vykonávané procesné úkony," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Na sociálnej sieti ľudia píšu, že na mieste muž dobodal ženu a následne aj seba. Miesto pod Kynekom je podľa nich neprejazdné. Polícia portálu Startitup potvrdila, že absolvovala do danej lokality výjazd. Zatiaľ však nešpecifikovala, čo presne sa tam stalo. 

"Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc dvom zraneným ľuďom. Po ošetrení ich oboch s viacerými bodnými poraneniami previezli do nemocnice," reagovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Moderátorka televízie JOJ Diana Pavlisová na svojom Facebooku uviedla, že tam mal muž viackrát bodnúť partnerku a potom aj sám seba. "Oboch previezli so zranenami do nemocnice," dodala. 

Stránka Nitralive.sk potvrdila obojstranné uzavretie cesty. Informuje, že sanitka a dve policajné vozidlá už dorazili do Fakultnej nemocnice Nitra. Doprava je odklonená od priecestia v Mynárciach smerom nahor na Klokočnicu.

Dobodal ju v aute

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk mal 39-ročný muž 8- až 10-krát bodnúť svoju 32-ročnú partnerku, a to v aute. Zasiahol jej tvár, krk a hrudník. Obeť ešte stihla vystúpiť a volať o pomoc, ktorú jej okoloidúci zavolali. Páchateľ sa následne mal bodnúť do brucha. Obaja by mali byť v nemocnici.  

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok