FOTO: Festival Pohoda v plnom prúde. Čo najviac zaujalo návštevníkov?

ta3/Nicolette Ftáčková
7.7.2023 13:48

Najväčší festival na Slovensku otvoril svoje brány. Pohoda v stredu započala už svoj 26. ročník. Návštevníci uvidia viac ako stovku hudobných interpretov. Opýtali sme sa ľudí, ako si užívajú tamojšiu atmosféru, a čo sa im zatiaľ najviac páčilo.

FOTO: Festival Pohoda v plnom prúde. Čo najviac zaujalo návštevníkov?
ta3/Tomáš Verníček

Účastníkov festivalu sme sa pýtali:

  • aká atmosféra podľa nich panuje na festivale,
  • čo všetko Pohoda ponúka,
  • čo sa im zatiaľ najviac páčilo.

Martin (38) Social media manager

Ako striedmeho návštevníka festivalu Pohoda, ma na úvod uchvátila rozloha, na akej sa festival rozprestiera. Príjemnou festivalovou náladou dokážu človeka naladiť už samotní vysmiati návštevníci. Rôzne hudobné žánre počuť zo všetkých strán. Kultúra, šport, rôzne diskusie či hry, len dotvárajú skvelú atmosféru, ktorá sa zaručene postará o to, že sa nikto nemôže nudiť.

Tomáš (33) Redaktor a moderátor

Všeobecne je tu veľmi dobre. Dobré počasie, pohoda, veľa jedla a super diskusie. Stand-up komici zo Silných rečí boli super.

Adrián (23) Študent

Ja som išiel na Pohodu aj pracovať ako stage crew. Staráme sa tu o to, aby kapely mali všetko, čo potrebujú. Máme však čas aj na oddych. Pracujem od 10.00 do 22.00, takže mám dostatok času na to, aby som si užil festival. Iní majú rôzne šichty. Je to robené tak, aby sa každý zabavil a nebol ukrátený, aj keď tu pracuje. Teším sa na interpreta Central Cee. Vždy poteší kapela Funny Fellows. Je tu fajn nálada, v piatok aj pofukuje vietor, je oblačno, čiže tu nie je tak dusno.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok