Skok matky a detí do priepasti zachytila kamera. Polícia už pozná detaily tragédie

ta3 CNN Prima News
5.7.2023 10:50

Kriminalisti z Južnej Moravy pokračujú vo vyšetrovaní tragédie, ktorá sa odohrala minulý týždeň v Česku. Matka s dvoma deťmi skočila do priepaste Macocha. Všetko mali zachytiť kamery, ktoré mieria na Horný mostík, z ktorého ľudia skáču najčastejšie. Píše o tom CNN Prima News.

Skok matky a detí do priepasti zachytila kamera. Polícia už pozná detaily tragédie
Profimedia

Sú známe dôvody

Kamery prevádzkuje neďaleká reštaurácia, ktorá monitoruje okolie nepretržite počas dňa aj noci. Videá majú potvrdzovať verziu, že išlo o rozšírenú samovraždu, píše český spravodajský portál. "Kriminalisti už zrejme poznajú dôvody, prečo sa žena rozhodla skoncovať so svojím životom a životmi svojich detí. Teraz sa snažia zistiť, či niekto o jej úmysloch vedel a či sa mohlo nešťastiu zabrániť,“ priblížil reportér CNN Prima NEWS.

Polícia zistila veľké množstvo informácií, no pripomína, že ide o veľmi citlivý prípad, preto ich všetky nezverejňuje. Tragická udalosť šokovala nielen Českú republiku, ale aj Slovensko. 

Matka najskôr odstavila kočík, vzala z neho svoje dve malé deti a spoločne išli k vyhliadke. Odtiaľ sa potom s nimi rozhodla skočiť. Pád do hlbokej priepasti nikto neprežil.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok