Padli facky aj na Kube? Péter je na Kollárovej strane, Letanovská a Tabák ho kritizujú

ta3/am, Braňo Král
4.7.2023 14:56

V utorok o 14:00 mal parlament odvolávať svojho predsedu Borisa Kollára. Dôvodom je kauza fyzického napadnutia Kollárovej bývalej partnerky. O téme sme sa rozprávali s poslankyňou NR SR Monikou Péter, poslankyňou NR SR Romanou Tabak a s líderkou strany Demokrati Andreou Letanovskou,

tema_143.jpg
TA3

Podobná situácia, ako s Barborou Richterovou, sa Borisovi Kollárovi mala stať aj na Kube, kde mal prefackať ďalšiu ženu. Výletu na Kubu sa mala zúčastniť aj jedna z hostiek Monikou Péter z hnutia Sme rodina. "V prvom rade by som upozornila, že sa jedná o 20-ročnú záležitosť," povedala na úvod Péter. 

Uviedla, že na Kubu vtedy s Kollárom aj s ďalšou osobou išla. Na výlete sa stretli s Piťovcami. Péter povedala, že podľa Kollárovho vystupovania a správania sa bolo zrejmé, že nepatrí do ich partie. Rajecký, ktorý je členom Piťovcov, tvrdí, že Kollár v Kube prefackal Moniku Péter. 

"Odmietam takéto tvrdenia. Pán Kollár na mňa nikdy fyzicky nezaútočil. Vždy sa voči mne správal slušne a galantne," vyhlásila. Rajecký podľa nej klame. "Chce ovplyvniť výsledky volieb," myslí si Péter. 

Podľa Letanovskej je Kollárove správanie neprijateľné. "Fackami sa nedá zachrániť život," reagovala na Kollárove odôvodnenie svojich činov. Tabák kritizuje, že Kollár svojimi vyjadreniami vysiela verejnosti signál, že je v poriadku prefackať svoju partnerku.

Celý diel relácie si môžete pozrieť nižšie:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok