Mikrofóny vymenili za tenisové rakety. Slovenskí novinári si navzájom nič nedarovali

ta3/Janka Danková
30.6.2023 17:59

Úvodný ročník Slovak Media Cup tenis 2023 priniesol konfrontáciu siedmich médií, cenu útechy od maminy Kristíny Kučovej a aj exhibíciu, v ktorej sa predstavil generálny riaditeľ Televízie Markíza.

Pomedzi pracovné povinnosti si redaktori a novinári siedmich slovenských médií odbehli na  antuku. Sily si vzájomne zmerali na Slovak Media Cup tenis 2023, o zorganizovanie nultého ročníka sa postarala ta3. "Minulý rok v septembri sme urobili golfový mediálny turnaj, ktorý mal veľký úspech. Od hráčov sme mali veľmi dobrú spätnú väzbu. Rozhodli sme preskúmať aké iné športy v rámci médií fungujú a jedným z nich bol práve tenis," prezradil generálny riaditeľ ta3 Ján Svoboda.



Slovak Media Cup tenis 2023 ta3

Prekvapením bola vysoká úroveň

Proti sebe sa postavili ľudia z ta3, TV Markíza, JOJ ŠPORT, Šport24.sk, Zoznam.sk, OUR MEDIA a Nového Času. Medzi bežnými milovníkmi tenisu sa našlo i niekoľko bývalých profesionálov. "Úroveň tohto tenisu je naozaj vysoká. Som veľmi milo prekvapená. Všetky médiá, ktoré sa tu stretli, majú výborné hráčske zastúpenie. Sú to skvelí tenisti," neskrývala radosť riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja ta3 Oľga Dúbravská.

Tím ta3 tvorili Kristína Mišová, Martin Linhart, Branislav Král a pridal sa aj bývalý kolega Ivan Rudolf.

Slovak Media Cup tenis 2023 ta3

Na kurte, v bratislavskom Tenisovom klube Lokomotíva, sa predstavil aj generálny riaditeľ Televízie Markíza Matthias Settele. V rámci exhibície si zahral proti slovenskej tenistke Kristíne Kučovej.

ta3 vo finále, prvenstvo pre Šport24.sk

Slovak Media Cup tenis 2023, ktorý sa konal pod záštitou predsedu Bratislavského samosprávneho kraja Juraja Drobu a Slovenského olympijského a športového výboru, priniesol poriadnu dávku napätia. V jeho finále na seba natrafila televízia ta3 a Šport24.sk. Práve ľudia z druhého menovaného média sa napokon po bojovnom výkone tešili z prvého miesta. "Videl som, že súper vie hrať veľmi rýchlo. Tak som to zvoľnil a začal meniť rytmus hry. Snažil som sa to rozhadzovať do bokov, vytvoriť nejakú parádičku a rozhodiť ho, rozptýliť, aby som ho vytočil," priznal krátko po finále Tomáš Kohajda zo Šport24.sk.

Ceny pre víťazov pripravil Achilleas Glass art & design. 

Prvé miesto teda patrilo redakcii zo Šport24.sk, druhá priečka ta3 a tretia hráčom, redaktorom z JOJ ŠPORT. Mamina Kristíny Kučovej sa postarala aj o cenu útechy, koláče, ktoré si vyslúžil Zoznam.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok