Speváčka Madonna odložila turné, skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti

ta3 ČTK
29.6.2023 07:17

Americká popová kráľovná Madonna odložila začiatok svojho nadchádzajúceho turné. Stalo sa tak potom, čo bola na jednotke intenzívnej starostlivosti kvôli vážnej bakteriálnej infekcii, uviedol v stredu podľa agentúry Reuters jej manažér. Turné mala začať 15. júla vo Vancouveri a ukončiť budúci rok v januári v Mexiku.

"Jej zdravotný stav sa zlepšuje, ale stále je v starostlivosti lekárov," napísal manažér Guy Oseary vo svojom vyhlásení na instagrame. "Očakáva sa, že sa plne zotaví," dodal s tým, že do nemocnice bola 64-ročná speváčka prijatá v sobotu.

"V tejto chvíli musíme pozastaviť všetky záväzky, čo zahŕňa aj turné," doplnil s tým, že čoskoro zoznámi fanúšikov s ďalšími detailmi aj novými dátami a rozpismi koncertov.

Konanie turné, ktoré malo byť oslavou jej viac ako 40-ročnej hviezdnej kariéry, oznámila Madonna tento rok v januári. Koncertná šnúra nesie názov Madonna: The Celebration Tour (Madonna: Oslavné turné). 

Autorka hitov ako La Isla Bonita, Material Girl či Like a Prayer mala počas turné zavítať do viac ako tridsiatich miest. Najbližšie mala vystúpiť v Berlíne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok