Hoďte kameňom, kto by ste jednali inak. Ten nech ma opľuje, reagoval Kollár na kauzu faciek

ta3
28.6.2023 15:01

Predseda Národnej rady SR Boris Kollár by mal čeliť odvolávaniu z funkcie. Nezaradení poslanci okolo Eduarda Hegera vyzbierali potrebné podpisy na zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu. Predseda NR SR by mal schôdzu zvolať do siedmich dní od podania návrhu. O téme sme sa rozprávali s predsedom Národnej rady SR Borisom Kollárom.

kollar_boris.jpg
TA3

Strany, ktoré svojimi podpismi požadujú odvolanie Borisa Kollára, podľa neho nemajú žiadnu agendu a iba využívajú možnosť na to, aby mohli zvolať tlačovú besedu a objaviť sa pred kamerami. Termín mimoriadnej parlamentnej schôdze k jeho odvolávaniu zvolá na utorok 4. júla na 14:00. 

SASKA je podľa neho "farizejská" a neprekvapilo ho, že návrh podpísalo až 11 jej členov. "Kto sa pod to chcel podpísať, tak sa podpísal," uviedol v relácií ta3 Téma

"U mňa majú voliči jednu istotu. Keď niečo sľúbim, tak to dodržím," povedal. Okrem toho majú podľa neho istotu, že ich nebude klamať. "Aj k nepríjemným veciam sa postavím čelom," dodal. 

Psychopatický amok Richterovej

Na to, že Barboru Richterovú zbil, podľa jeho slov nie je pyšný ani sa z toho neraduje. "Nikdy by sa to nestalo, pokiaľ by tam nebola tá príčina," zdôraznil. "Keby slečna Richterová nechytila hysterický, šialený, psychopatický amok, s vulgárnosťami nehodila to dieťa po mne a neohrozila ho na zdraví a na živote, v živote by som sa na ňu nevyrútil," poznamenal. 

"Hoďte kameňom, kto ste bez viny! Hoďte kameňom, kto by ste jednali inak. Ten nech ma opľuje, kto by jednal inak. Kto by si len sadol do kúta, zobral telefón a zavolal 911. Ten nech sa vyjadrí," rozhorčoval sa Kollár. 

Celý diel relácie si môžete pozrieť nižšie:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok