Účastník slovenskej reality šou mal napadnúť a zbiť niekoľko žien. Tvrdí, že to celé bolo inak

ta3/tvnoviny.sk, Markíza.sk, CNN Prima News
28.6.2023 13:47

Českí policajti riešia napadnutie niekoľkých žien v Českom Krumlove. Udalosti sa mali stať počas sprievodu Slávností päťlistej ruže a neskôr v neďalekej reštaurácii. Jedným z útočníkov mal byť známy učastník slovenskej reality šou Farma.

Účastník slovenskej reality šou mal napadnúť a zbiť niekoľko žien. Tvrdí, že to celé bolo inak
Facebook/Šimon Kolen

Podľa výpovede napadnutej ženy pre CNN Prima News sa Šimon Koleň spolu s priateľkou influencerkou Alexandrou Minárikovou zúčastnili Slávností päťlistej ruže v Českom Krumlove. Žena Miluša sa šla s neterou pozrieť na ohňový sprievod, ktorý mal sledovať aj známy slovenský pár. Mala požiadať influencerku, aby ustúpila a sprístupnila tak jej neteri výhľad na šou. To bolo podľa jej výpovede spúšťačom útoku.

Otec influencerky ju mal udrieť päsťou tak, že padla na zem. "Švagriná ležala na zemi v krvi a so zlomeným nosom," prehlásila matka dievčatka Aneta pre české médium. Tam sa však dráma neskončila. Pokračovala v neďalekej reštaurácií, kam sa šli napadnuté ženy umyť.

"Ten chlap ma udrel tu a tu. A začala sa tam bitka," rozprávala Miluša o Šimonovi Koleňovi. "Lietali popolníky, stoly, lavice," doplnila ďalšia napadnutá žena. Bitka však vyvrcholila v momente, keď Šimonova spoločníčka údajne vytiahla na ženy nôž. Bitku ukončil zásah privolanej policajnej hliadky.

Šimon obvinenia odmieta

Markíza.sk sa na incident opýtala priamo Koleňa. "Sú to klamstvá, v skutočnosti oni reálne napadli nás. My sme sa po incidente okamžite obrátili na políciu, no keďže oni nemali žiadne obrazové záznamy, musí prebehnúť vyšetrovanie," vyjadril sa Šimon pre slovenské médium a vysvetlil svoju stranu incidentu.

Do Českého Krumlova sa podľa portálu tvnoviny.sk vybral na rodinný výlet spolu s Alexandrou, jej otcom, jej dvomi sestrami a ich priateľmi. "Pri prvom incidente, ktorý obe ženy opisujú, som ani nebol, ale vraj sa to udialo úplne inak. Práve jedna z nich chytila Leu pod krk a jej otec sa jej zastal. Ale nič ďalej sa nedialo," povedal. 

"S Alex sme šli preč niečo si kúpiť a neskôr sme sa vrátili pred reštauráciu a tam už na zemi bili ich otca. Tie dve údajne napadnuté ženy tam ani vôbec neboli. Dobehlo tam asi dvadsať mužov a mlátili nielen otca, ale aj naše dievčatá. Samozrejme, že som sa ich zastal, ale s čistým svedomím môžem povedať, že žiadnu ženu som v živote neudrel, ani to nikdy nespravím," dodal Koleň.

Údajne nevie, ako ženy prišli k zraneniam. Taktiež uviedol, že po nich nehádzali popolníky a nevytiahli nôž. "Je to hlúposť. Naopak, tie popolníky hádzali oni po nás a žiadny nôž nikto z nás nemal. Preto sme sa hneď po konflikte obrátili na políciu," vysvetlil. Českí policajti im sľúbili, že sa pokúsia zohnať svedkov a videá. "Tiež nám povedali, že túto partiu ľudí poznajú a vraj sa niečo také nestalo po prvý raz," uzavrel.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok