Mrazivé štvrtkové ráno na cintoríne. Muž v Lučenci zavraždil dôchodkyňu, polícia ho obvinila

ta3/TASR
23.6.2023 15:57

Na cintoríne v Lučenci došlo vo štvrtok ráno k vražde 78-ročnej ženy z Lučenca. Muža podozrivého zo spáchania skutku sa polícii podarilo zadržať a v piatok ho obvinili. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Mrazivé štvrtkové ráno na cintoríne. Muž v Lučenci zavraždil dôchodkyňu, polícia ho obvinila
Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj

K vražde malo dôjsť priamo na cintoríne na Cintorínskej ulici, obeť sa polícii podarilo stotožniť. Krátko po spáchaní skutku bol na mieste zadržaný aj podozrivý muž, s ktorým vyšetrovateľ v súčasnosti vykonáva procesné úkony.

"Krajský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedla vo štvrtok polícia.

Údajného páchateľa obvinili

Z vraždy dôchodkyne, ku ktorej došlo vo štvrtok na cintoríne v Lučenci, obvinila polícia 42-ročného muža z Lučenca. Vyšetrovateľ spracoval i podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.  

"Krajský vyšetrovateľ v Banskej Bystrici obvinil 42-ročného muža z Lučenca z obzvlášť závažného zločinu vraždy," napísala polícia na sociálnej sieti.

Zadržaný muž čelí obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý mu podľa polície hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok