Blíži sa skutočne jeho koniec? Prečo Suarez zvažuje koniec kariéry?

tasr
22.6.2023 09:17

Brazilské médiá prichádzajú s domnienkou, že uruguajský futbalista Luis Suarez sa chystá ukončiť aktívnu hráčsku kariéru. Dôvodom majú byť zdravotné problémy.

Blíži sa skutočne jeho koniec? Prečo Suarez zvažuje koniec kariéry?
Instagram/luissuarez9

Uruguajského futbalistu Luisa Suareza trápia bolesti kolena a podľa brazílskych médií by mal čoskoro oznámiť koniec kariéry.

Jeho spoluhráči z Gremia a prezident klubu Alberto Guerra vyjadrili v stredu znepokojenie nad správami médií. 36-ročný útočník bojuje s pretrvávajúcimi bolesťami, ktoré utišuje liekmi a injekciami. Guerra, obranca Reinaldo a stredopoliar Joao Paulo Bitello verejne hovorili o problémoch Suareza v tréningoch a zápasoch. Bývalý útočník Barcelony a Liverpoolu sa k správam brazílskych médií nevyjadril.

"Potrebuje veľa injekcií a liekov. Nevieme, kedy nastane hranica a už nebude môcť viac hrať," citovala Guerru agentúra AFP, ktorý priznal, že Suarez by mohol potrebovať aj operáciu.

Napriek špekuláciám by mal uruguajský útočník nastúpiť za Gremio vo štvrtkovom zápase brazílskej ligy proti Americe MG. Jeho spoluhráč Reinaldo verí, že pomôže tímu aj v budúcej sezóne: "Je to hráč, ktorý nám veľmi pomáha každý deň a aj počas zápasov. Dúfame, že bude môcť pokračovať."
       

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok