Nezvestný majiteľ cestovnej kancelárie sa prihlásil na polícii

ta3
21.6.2023 14:52

Podnikateľ Daniel Marko, konateľ cestovnej kancelárie, už nie je vedený ako nezvestný v pátracích systémoch polície. Meno a fotografia Daniela Marka boli odstránené z pátracieho systému. Podľa informácií Startitup sa 39-ročný podnikateľ nedávno osobne dostavil na políciu v Českej republike.

Nezvestný majiteľ cestovnej kancelárie sa prihlásil na polícii
Pátranie po nezvestných osobách/ Faceboook PPT

Podľa informácií Startitup sa 39-ročný podnikateľ nedávno osobne dostavil na políciu v Českej republike. Táto udalosť ušetrila vyšetrovateľom a pátracím tímom mnoho práce. Ukončili sa tak pohotovostné úkony, ktoré boli prijaté v súvislosti s jeho zmiznutím. 

Tieto informácie boli potvrdené tromi nezávislými zdrojmi. Zároveň na stránke záchranného systému už nie je žiadny odkaz ani zmienka týkajúca sa pátrania po Danielovi Markovi.

Pátranie po 39-ročnom Danielovi Markovi bolo vyhlásené políciou dňa 10. júna 2023. Jeho meno sa spolu s popisom oblečenia, výšky a váhy objavilo na rôznych stránkach zameraných na pátranie po nezvestných osobách. Neskôr sa zistilo, že Daniel Marek je šéfom cestovnej kancelárie.

Organizácia Záchranný Systém Slovensko informovala na sociálnej sieti, že Marko zmizol päť dní pred oficiálnym vyhlásením pátrania políciou. Naposledy bol videný v pondelok 5. júna v bratislavských Boroch.

O stratení šéfa cestovky napísali aj jeho zamestnanci na sociálnej sieti.

Podľa rodiny Daniela Marka sa z kamerových záznamov z bytového domu, kde podnikateľ žije, zdá, že v pondelok 5. júna o 10:09 ráno odchádzal na bicykli s turistickým ruksakom. V ruksaku mal stan, spací vak aj pršiplášť.

Sused tvrdí, že Daniel veci naložil do šedého Fordu s poznávacou značkou BL358VX. Od tej doby sa o ňom neobjavila žiadna zmienka a všetky jeho telefónne čísla boli nedostupné, informovala Markova rodina na portáli záchranného systému. Podľa rodiny bolo jeho vozidlo naplnené škatuľami s nábytkom. Od tohto momentu sa Daniel Marko doslova stratil, a nikto s ním nedokázal nadviazať kontakt.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok