PRIESKUM: Médiu ta3 verí viac ako polovica Slovákov. Ľudia ho sledujú v televízii aj na webe

ta3/reuters
16.6.2023 14:51

Agentúra Reuters vykonala prieskum médií po celom svete. Zoradila ich podľa dôvery a dosahu. Televízia a webová stránka ta3 sa umiestnili na vyšších pozíciách.

Vianočná párty ta3
ta3

Médium ta3 sa v prieskume od Reuters umiestnilo na najvyššej priečke zo všetkých slovenských médií. Až 56 percent respondentov nám dôveruje, 22 percent sa nevedelo rozhodnúť a iba 23 percent nám nedôveruje. Z respondentov však celkovo médiám dôveruje iba 27 percent, pričom 37 percent dôveruje tým médiám, ktoré zvyknú používať.

Web aj televízia ta3

Webovú stránku ta3.com používa týždenne 18 percent opýtaných. Okolo 10 percent si ju otvorí aspoň tri dni v týždni. Medzi online médiami skončila naša stránka na šiestom mieste. 

Televíziu ta3 sleduje týždenne 34 percent opýtaných. Okolo 21 percent ju pozerá aspoň tri dni v týždni. Medzi inými televíziami je naša televízia na štvrtom mieste. 

Reuters taktiež vyzdvihlo reláciu ta3, ktorá je vysielaná v ukrajinčine a beží raz týždenne - Ukrajinské správy

Vyjadrenie ta3

"Pre ta3 je to opäť skvelá a samozrejme aj zaväzujúca správa. Sme vďační za priazeň divákov aj online užívateľov a veríme, že naše spravodajstvo bude pre nich aj naďalej prvou voľbou. Robíme všetko preto, aby bolo ešte kvalitnejšie a aj to je jeden z dôvodov, prečo sa sťahujeme do nových priestorov s najnovšími technológiami a vylepšujeme mediálny obsah na všetkých platformách," vyjadril sa generálny riaditeľ ta3 Ján Svoboda.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok