Najhorším filmom roka sa stala záverečná časť ságy Twilight

TA3
24.2.2013 09:54

Záverečná časť upírskej Ságy Twilight: Úsvit 2 získala v sobotu večer sedem cien Zlatá malina udeľovaných za najhoršie filmové počiny roka.

Najhorším filmom roka sa stala záverečná časť ságy Twilight
SITA

Snímka získala sošku zlatej maliny za najmenej vydarený film a najhoršie kolektívne herecké obsadenie, hlavná predstaviteľka Kristen Stewartová ako najhoršia herečka a Taylor Lautner ako najhorší herec vo vedľajšej úlohe. Tvorca filmu Bill Condon "zabodoval" aj v režisérskej kategórii. Svetoznáma upírska séria bola s 11 nomináciami favoritom tohtoročných Zlatých malín. Jednotlivé filmy Twilight sa objavovali v zoznamoch nominácií "Razzies" aj v predchádzajúcich rokoch, ale až doteraz "neuspeli".

Najhorším hercom roka 2012 sa stal Adam Sandler za výkon v komédii Môj otec je šialenec. Túto anticenu získal Sandler aj vlani, keď film, v ktorom účinkoval (Jack a Jill) bodoval v každej z desiatich kategórií.
Populárnu speváčku Rihannu vyhlásili za najhoršiu herečku za vedľajšiu úlohu v akčnom filme Bojová loď. Kirsten Stewartová bola ako najhoršia herečka ocenená aj za titulnú rolu vo filme Snehulienka a lovec.
Víťazov 33. ročníka Zlatých malín vyhlásili na základe hlasovania filmových nadšencov. "Razzies" sa už tradične vyhlasujú v predvečer slávnostného odovzdávania Oscarov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok