Hasiči zasahovali v Košiciach. V horiacom byte našli bezvládne telo, dve osoby z neho vyskočili

ta3 tasr
4.6.2023 13:13

Jedna osoba prišla o život a dvoch ľudí v bezvedomí previezli do nemocnice v súvislosti s nedeľným požiarom bytu v Košiciach. Uviedla to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach Jana Matis Libová.

Ilustračné foto
TA3 / David Duducz

Požiar vypukol predpoludním v byte na prízemí na Ulici Slobody. "U jednej osoby, ktorú našli v byte, bol konštatovaný exitus. Dve osoby vyskočili z bytu a boli v bezvedomí. Či sa nadýchali splodín horenia alebo o akú príčinu išlo, zatiaľ nie je známe. Prevezení boli do nemocnice," spresnila.

Ako informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, bez známok života bol nájdený 67-ročný muž. Do nemocnice previezli dvojicu mužov vo veku 28 a 60 rokov. "Ostatní ľudia, nachádzajúci sa v bytoch obytného domu, boli evakuovaní. Policajti miesto udalosti zabezpečili pred vstupom nepovolaných osôb do blízkosti požiaru, v súčasnej dobe sa na mieste nachádza už aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov HaZZ, ktorý vykonáva obhliadku miesta v súčinnosti s Policajným zborom," uviedla.

"Požiar je už pod kontrolou a zlikvidovaný. Na mieste bolo päť kusov techniky," dodal operačný dôstojník KR HaZZ v Košiciach.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok