Kollár odmietol spojenie s vlastníkom budovy, do ktorej sa sťahuje Slovenská správa ciest

ta3/TASR
2.6.2023 15:24

Do budovy vo vlastníctve firmy Arker na bratislavskej Patrónke sa na desať rokov z vlastných priestorov sťahuje Slovenská správa ciest (SSC). Tá za toto obdobie podľa Hlasu-SD zaplatí na prenájme a energiách približne 14,5 milióna eur.

Predseda parlamentu a strany Sme rodina Boris Kollár v piatok na tlačovej konferencii odmietol prepojenie na firmu Arker, z ktorého ho obvinila mimoparlamentná strana Hlas-SD. Do budovy vo vlastníctve tejto firmy na bratislavskej Patrónke sa na desať rokov z vlastných priestorov sťahuje Slovenská správa ciest (SSC). Tá za toto obdobie podľa Hlasu-SD zaplatí na prenájme a energiách približne 14,5 milióna eur.

"Z tejto spoločnosti som odišiel v roku 2017, odvtedy ma prestala táto spoločnosť zaujímať," povedal Kollár. "Keď si všimnete, kto je majiteľ budovy, a kto je konečný užívateľ výhod, nie je to Boris Kollár. Nemá z toho ani korunu," dodal predseda Sme rodina.

Samuel Migaľ z Hlasu-SD v piatok informoval, že Kollár bol v minulosti konateľom tejto spoločnosti a má blízko aj k súčasnému konateľovi Patrikovi Ondrovičovi. Nájomné je podľa Migaľa dvojnásobné oproti bratislavskému priemeru, keď mesačne za priestory zaplatí SSC 120.000 eur.

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok