Tak takto?!: Ľudia si výsledky vašej vlády zažili, povedal Šutaj Eštok. Šipoš ho obvinil, že nemá úctu k voličom

ta3
2.6.2023 13:28

Hosťami v relácii Tak takto?! boli Matuš Šutaj Eštok, poslanec za stranu Hlas-SD a Michal Šipoš, predseda poslaneckého klubu OĽaNO a poslanec NR SR.

taktakto_88.jpg
TA3

„Pre nás je hlavnou témou kampane pomoc ľuďom a silný štát,“ povedal Matuš Šutaj Eštok, poslanec Hlas-SD. „To sú naše priority,“ pokračoval. Strana Hlas chce vedieť, ako chcú ostatné strany pomôcť ľuďom na Slovensku. „Chceme silný štát, ktorý ochráni ľudí,“ dodal Šutaj Eštok.

„OĽaNO bude prezentovať naše výsledky, ktoré sa nám podarili počas týchto tri a pol rokov,“ uviedol Michal Šipoš, predseda poslaneckého klubu OĽaNO. Rozpadnutie vlády dal za vinu stranu SaS, Smeru a fašistom. „Je zrejmé všetkým ľuďom na Slovensku, že OĽaNO je pro rodinné hnutie,“ dodal.

„Vy nemusíte hovoriť ľuďom výsledky vašej vlády, oni si ich prežili,“ povedal Šutaj Eštok. Podľa neho bývalá vláda priniesla rozvrat štátu a totálny chaos. „Neboli ste schopný reagovať na žiadnu krízu a zlyhali ste v boji s korupciou,“ skonštatoval. Ako príklad uviedol kauzu s ministrom Vlčanom.

Šipoš tvrdí, že Šutaj Eštok klame. „Vy nemáte úctu k voličom,“ uviedol predseda poslaneckého klubu. „Nechajte to na ľudí, oni vedia ako ste fungovali,“ pokračoval. Podľa Šipoša vláda strany Hlas rozkradla peniaze a rozdávala ich svojim kamarátom. Šutaj Eštok tieto tvrdenia označil za lži.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok