Diéta pre tvár: Vďaka týmto tipom budete opticky štíhlejšie a zbavíte sa opuchov či zaliatia

TA3/zm
12.6.2023 16:00

Tvár je jedna z prvých, ktorú si na nás ľudia všímajú a aj my sami sa na ňu denne pozeráme. Vyskúšajte zopár tipov, vďaka ktorým schudnete práve z tejto partie a budete pôsobiť celkovo sviežejšie.

Diéta pre tvár: Vďaka týmto tipom budete opticky štíhlejšie a zbavíte sa opuchov či zaliatia
Freepik

Opuchnutá tvár zaliata vodou neteší asi žiadnu ženu. Vďaka týmto trikom sa vám však podarí zhodiť aj z tohto netypického miesta.

Menej soli a cukru

Príliš veľa solenia je pre telo rovnako nebezpečné ako keď sa to preháňa s cukrom. Ak vás trápi priberanie v tvári a pri pohľade do zrkadla máte dojem, že ste naliate, znížte príjem týchto dvoch dochucovadiel. Práve tie spôsobujú, že sa v tele zadržiava viac vody a aj tvár vyzerá opuchnutá.

Pitný režim

Vody sa však nebojte, ak ide o pitný režim. Práve ten v dostatočnej miere spôsobí, že sa zadržaná voda z tela odplaví. Samozrejmosťou by mali byť nesladené a nesýtené nápoje, ako aj obmedzenie alkoholu, ktorý vodu v tele zadržiava.

Tvárová gymnastika

Cvičiť môžete aj s tvárou, veď tvárová gymnastika je pomerne známa technika, ako nielen opticky zhodiť z tejto partie, ale aj držať si pevné kontúry, ktoré vekom ochabujú. Nemusíte poznať žiadne extra cviky, dnes všetko za vás urobí napríklad valček na tvár alebo kameň Gua sha. Stačí pár ťahov každý večer a za pár týždňov ani nebudete vedieť, čo to bola pribratá tvár.   

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok