Tragický koniec pálenia vatry. V pahrebe našli zhorené telo

ta3 noviny.sk
8.5.2023 20:29

V obci Rovné nebudú na pálenie májovej vatry spomínať v dobrom. V nedeľu večer sa dedinčania zabávali na kopci pri vatre. Po polnoci sa pobrali domov, ostali iba dvaja kamaráti, ktorí sa rozhodli prespať pri ohni. Ráno sa však zobudil iba jeden z nich. O prípade informoval portál noviny.sk.

Tragický koniec pálenia vatry. V pahrebe našli zhorené telo
TASR/Martin Palkovič (ilu)

Udalosti pre noviny.sk opísal Marek, jeden z dvojice kamarátov. Podľa jeho slov zaspal skôr než jeho kamarát Ondrej. Ráno mali ísť spolu domov, avšak okolo pol piatej nadránom sa prebudil a Ondreja nikde nevidel. Zapálil si cigaretu, no pri pohľade do pahreby ostal zaskočený.  

"Pozrel som sa do pahreby a videl som tam telo. Tak som sa rozplakal a utekal rýchlo dolu," opísal Marek pre noviny.sk. Na miesto pribehli aj ostatní chlapi z dediny, no zhorenému telu už nevedeli pomôcť.

Polícia totožnosť nebohého potvrdí až po testoch DNA. Miestni sú ale presvedčení, že išlo o 64-ročného Ondreja. Ten bol podľa obyvateľov dediny nekonfliktný a na oslavy májovej vatry nechodieval. Polícia prípad vyšetruje. Podľa Mareka je pravdepodobné, že sa jeho kamarát v podnapitom stave potkol a padol do ohňa. 

Témy: vatra oheň

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok