Spartak si skomplikoval súboj o tretiu priečku, zakopol proti Banskej Bystrici

TA3 TASR
6.5.2023 20:31

Futbalisti Spartaka Trnava prehrali v sobotňajšom zápase 8. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul s Duklou Banská Bystrica 0:1. "Andeli" si tak skomplikovali boj o 3. miesto. Zostávajú síce na bronzovej priečke, no dve kolá pred koncom súťaže už majú pred Podbrezovou a Banskou Bystricou len dvojbodový náskok.

FC Spartak Trnava - MFK Dukla Banská Bystrica 0:1 (0:0)

Gól: 60. Rymarenko. Rozhodovali: Dzivjak – Straka, Jánošík, ŽK: Savvidis - Uhrinčať, Migaľa, Gorosito, 2701 divákov.

Spartak: Vantruba – Koštrna, Štetina, Kóša (66. Ristovski), Twardzik – Savvidis – Daniel (46. Azevedo), Bukata (46. Štefánik), Procházka (66. Oseni), Ofori – Taiwo

B. Bystrica: Hruška – Uhrinčať, Gorosito, Willwéber – Pišoja (66. A. Slávik), Migaľa (66. Depetris), Ľupták, Záhumenský – Faško (90+. Svetlík), Balič (90+. Hanes) – Rymarenko (89. Káčerík)


O troch bodoch pre Duklu rozhodla situácia zo 60. minúty, keď tečovaný center Záhumenského nedokázal Štetina v súboji s Martinom Rymarenkom odhlavičkovať, lopta padla na päťke pred útočníka "vojakov" a ten ju technicky poslal do trnavskej brány. Trnavčania mali viaceré šance na vyrovnanie, Ristovski však trafil hlavou žrď a neujali sa ani ďalšie pokusy domácich.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok