Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA
24.2.2013 09:08

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
simpanz.jpg

1. Toto sa volá Šimpanzie nebo, a to doslova. Ide totiž o názov zariadenia v Louisiane, ktoré poskytuje týmto zvieratám prostredie, ktoré simuluje podmienky podobné pobytu vo voľnej prírode. (AP Photo/Gerald Herbert)

Knut (SITA).jpg

2. Ľadový medveď Knut z berlínskej ZOO sa stal maskotom, ktorý sa objavoval v magazínoch, na tričkých i ako plyšák. Po smrti priťahuje pozornosť v berlínskom prírodovednom múzeu. (AP Photo/Markus Schreiber)

Líbya (SITA).jpg

3. Pred dvoma rokmi zvrhli Líbyjčania vládu Muammara Kaddáfiho. Výročie si pripomínajú vypúšťaním balónov štastia. (AP Photo/Mohammad Hannon)

Mali (SITA).jpg

4. Malijský vojak si pripravuje muníciu. V Timbuktu zadržali islamistov podozrivých z kontaktov na Al-Káidu, a preto sa obyvatelia obávajú eskalácie napätia. (AP Photo/Pascal Guyot, Pool)

gaza.jpg

5. Pásmo Gazy je prepojené s Egyptom spleťou tunelov. Tento týždeň mnohé tunely zostali zaplavené. Hamas obvinil zo zaplavenia Egypt, ktorý tak vraj chcel zničiť prosperujúci pašerácky obchod. (AP Photo/Hatem Moussa)

surf.jpg

6. Takéto svetové vlny sa dajú vidieť iba na Havaji. (AP Photo/ Frederic Larson)

nude.jpg

7. Výstava Nahí muži poburuje Viedeň už mesiace. Na výstavu pozývali plagáty, kde boli obnažení muži a teraz po veľkom úspechu sa prihlásili o slovo aj nudisti. Sami si vybavili zvláštnu prehliadku určenú iba pre nich. (AP Photo/Ronald Zak)

srdce.jpg

8. Poslanec Alojz Hlina sa postaral o srdce zo snehu pred parlamentom. (SITA/Gabriel Kuchta)

Soul (SITA).jpg

9. Južná Kórea oslavovala prvý spln v lunárnom kalendári. Deň mal veľký význam najmä v minulosti keď väčšina Kórejčanov žila poľnohospodárskym spôsobom života. (AP Photo/Ahn Young-joon)

basebal.jpg

10. Hra fotografa s fotoaparátom. Využil objektív rybie oko a zvláštne presvitanie slnka cez mraky pri tréningu bejzbalistov Milwaukee Brewers. (AP Photo/Morry Gash)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok