Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej prišla o život 18-ročná vodička

ta3 TASR
1.5.2023 16:00

Polícia hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, pri ktorej prišla v nedeľu (30. apríla) o život 18-ročná vodička. Udalosť sa stala vo večerných hodinách na ceste medzi Žiarom nad Hronom a Handlovou. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Na Liptove došlo k tragickej dopravnej nehode. Vyžiadala si životy troch osôb
Facebook/Polícia SR (ilu)

"Vozidlo s mladou vodičkou bolo nájdené havarované mimo cesty. Podľa doposiaľ zistených predbežných informácií z miesta nehody vozidlo z doposiaľ nezistených príčin zišlo z cesty, kde sa prevrátilo a narazilo do stromu," priblížila polícia. Mladá žena bola po príchode záchranných zložiek nájdená zakliesnená vo vozidle. Pri nehode utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

Polícia v súvislosti s prípadom začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, presná príčina a okolnosti vzniku nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

"Ak by niekto vedel poskytnúť informácie, ktoré by mohli byť nápomocné k vyšetrovaniu, oznámte tieto na telefónnom čísle 158 alebo aj osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru," dodala polícia.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok