Tak takto?!: Puškár znáša väzbu zle, o kľúčovom svedkovi sa vyjadrovať nechce, odkazujú jeho advokáti

ta3/Patrik Mindžák
24.4.2023 14:03

Aké sú dôkazy proti obvinenému Adamovi Puškárovi v prípade vraždy Daniela Tupého? Čo naopak hrá v jeho prospech? Vedel o skupine útočníkov z Tyršovho nábrežia už v roku 2008 boss piťovcov Juraj Ondrejčák a kde tieto informácie skončili? V relácii Tak takto?! o tom porozprávali Puškárovi advokáti Michal Ellinger a Michaela Matušíková.

20230424_rozhovor_ellinger_244_taktakto_6.jpg
TA3

Meno Puškára sa vo vyšetrovacom spise objavilo až v roku 2020, nie v roku 2005, uviedol Ellinger. Odposluchy zaznamenávané boli, ale nesúvisia so skutkom. "Ide skôr o rozhovor medzi klientom a advokátom."

Prostredníctvom svojich obhajcov Puškárov odkázal, že sa nebude vyjadrovať k osobe Vladimíra Malíčka. Neodpovedali tak na otázku moderátora, aký vzťah mali od roku 2005. "S klúčovým svedkom sa nestotožňujeme," oznámila Matušíková.

Ellinger pozná Puškára ako svojho kolegu z praxe: "Poznám ho ako dobrého človeka, ktorý pracuje pre charitu, je aj dobrovoľný hasič." Poznamenal, že jeho klient znáša väzbu zle najmä pre rôzne medializované informácie, ktoré negatívne vplývajú na neho a aj na jeho rodinu.

Celú reláciu Tak takto?! s Michalom Ellingerom a Michaelou Matušíkovou si môžete pozrieť nižšie:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok