Pri dopravnej nehode na diaľnici sa zranili štyria ľudia. Zasahoval vrtuľník, tvorí sa obrovská kolóna

ta3 TASR
18.4.2023 11:03

Na diaľnici D2 v smere do Česka došlo k dopravnej nehode. Auto skončilo mimo vozovky. Policajti momentálne na mieste usmerňujú premávku a dokumentujú nehodu. Zahoval vrtuľník aj sanitky, tvorí sa obrovská kolóna. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Pri dopravnej nehode na diaľnici sa zranili štyria ľudia. Zasahoval vrtuľník, tvorí sa obrovská kolóna
Facebook/Hasičský a záchranný zbor - Bratislavský kraj

"V dôsledku nárazu došlo k zraneniu štyroch osôb," uviedla polícia. Priblížila, že momentálne je sprejazdnený jeden jazdný pruh.

"Dnes krátko pred 10.00 hod sa stala na 25,5 kilometri diaľnice D2 v smere do Českej republiky dopravná nehoda, pri ktorej vozidlo zn. Citroën C5 s bulharským evidenčným číslom vyšlo mimo vozovku. U 26-ročného vodiča z Bulharska bola vykonaná dychová skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v jeho organizme s negatívnym výsledkom. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom objasňovania," ozrejmila Jana Šimúnková, hovorkyňa bratislavskej krajskej polície. Informovali o tom noviny.sk.

Zelená vlna RTVS informuje, že úsek je momentálne uzavretý a policajti odkláňajú dopravu na starú cestu cez Malacky. Vodiči sa môžu na diaľnicu napojiť pri Kútoch.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok