Nestíhate veľkonočný nákup? V týchto dňoch budú obchody otvorené

ta3/Milan Špak
4.4.2023 06:00

Veľká noc so sebou okrem zvykov a tradícií každoročne prináša aj zhon v podobe nákupov a príprav na poslednú chvíľu. V prípade, že si nestihnete nakúpiť, prinášame stručný prehľad, kedy budú najväčšie nákupné reťazce otvorené počas veľkonočných sviatkov.

Nakupovanie potravín v obchode
TA3 / David Duducz

Od roku 2017 je na Slovensku v platnosti zákon, podľa ktorého musia byť maloobchodné predajne počas štátnych sviatkov a dní pracovného pokoja zatvorené. Možnosť nakúpiť si cez Veľkú noc tak bude výrazne obmedzená. Zisťovali sme, kedy si budete môcť nakúpiť v obchodných reťazcoch Billa, Lidl, Kaufland, Tesco, COOP Jednota a Terno.

Billa 

Reťazec Billa zatvorí svoje predajne v piatok 7. apríla, v nedeľu 9. apríla a v pondelok 10. apríla. Vo štvrtok 6. apríla a v sobotu 8. apríla si budete môcť nakúpiť počas štandardných otváracích hodín.

Lidl

Reťazec Lidl zatvorí svoje predajne v piatok 7. apríla, v nedeľu 9. apríla a v pondelok 10. apríla. Vo štvrtok 6. apríla a v sobotu 8. apríla si budete môcť nakúpiť počas štandardných otváracích hodín.

Kaufland

Reťazec Kaufland zatvorí svoje predajne v piatok 7. apríla, v nedeľu 9. apríla a v pondelok 10. apríla. Vo štvrtok 6. apríla a v sobotu 8. apríla si budete môcť nakúpiť počas štandardných otváracích hodín.

Tesco 

Reťazec Tesco zatvorí svoje predajne v piatok 7. apríla, v nedeľu 9. apríla a v pondelok 10. apríla. Vo štvrtok 6. apríla a v sobotu 8. apríla si budete môcť nakúpiť počas štandardných otváracích hodín.

Tesco prevádzkuje aj sieť čerpacích staníc. Tie budú v piatok 7. apríla a v pondelok 10. apríla otvorené v čase od 8.30 hod. do 20.00 hod. V sobotu 8. apríla budú otvorené v čase bežných otváracích hodín a v nedeľu 9. apríla budú všetky čerpacie stanice zatvorené.

COOP Jednota

Reťazec COOP Jednota zatvorí svoje predajne v piatok 7. apríla, v nedeľu 9. apríla a v pondelok 10. apríla. Vo štvrtok 6. apríla si budete môcť nakúpiť počas štandardných otváracích hodín. V sobotu 8. apríla môžu niektoré predajne upraviť otváracie hodiny. Tie sa tak môžu líšiť podľa regiónu a formátu predajne, uviedla pre ta3 PR manažérka COOP Jednota Jana Kuklová.

Terno 

Reťazec Terno zatvorí svoje predajne v piatok 7. apríla, v nedeľu 9. apríla a v pondelok 10. apríla. Vo štvrtok 6. apríla a v sobotu 8. apríla si budete môcť nakúpiť počas štandardných otváracích hodín.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok