PR správa

Palivové karty pre nákladné vozidlá – cesta k úspechu

31.3.2023 00:00

Premýšľate, ako vo vašej nákladnej doprave znížiť náklady a naštartovať tak ďalší rast firmy?

Palivové karty pre nákladné vozidlá – cesta k úspechu
Shutterstock

Okrem zliav na tankovanie ponúkajú palivové karty pre nákladné vozidlá riešenie, ktoré pomáha dopravným spoločnostiam akejkoľvek veľkosti ľahšie spravovať platby a fakturáciu.  Prečítajte si, ako vám produkty Eurowag môžu pomôcť ušetriť čas aj peniaze.

Prekážky na ceste k vášmu rastu

Európske spoločnosti podnikajúce v cestnej nákladnej doprave sú nútené čeliť množstvu finančných prekážok. Okrem zvyšujúcich sa cien paliva sú to najmä administratívne náklady spojené s obsluhou hotovosti vo viacerých menách, ktorá je nevyhnutná pre platbu mýta a paliva, ako aj čas a prostriedky vynaložené na vedenie veľkého množstva účtovných dokladov v rôznych jazykoch. Výsledkom je menej dostupných finančných prostriedkov pre vašu firmu, čo môže spomaliť napredovanie rastu akéhokoľvek vozového parku.

Presne v tejto situácii je veľkou výhodou profesionálne platobné riešenie. Palivová karta Eurowag dokáže vás a vašich vodičov zbaviť nutnosti manipulácie s papierovou hotovosťou na platbu mýta a paliva a na cestách vám zaistí bezpečné a pohodlné bezhotovostné transakcie. Okrem zjednodušenia platby mýta v 26 krajinách a okrem zliav na viac ako 15 000 čerpacích staniciach v našej neustále rastúcej akceptačnej partnerskej sieti ponúkajú palivové karty Eurowag tiež jednoduchšiu fakturáciu a správu účtovných dokladov, čo znamená zníženie nepríjemných režijných nákladov.


Tá pravá karta pre vozový park akejkoľvek veľkosti

Pre firmy s menšími vozovými parkami, ktoré hľadajú predplatenú možnosť so stanoveným mesačným limitom výdavkov, ponúkame karty Eurowag EASY. Táto palivová karta umožňuje podľa potreby ľahké dopĺňanie prostriedkov online, bez skrytých poplatkov a prirážok a tiež bez nutnosti bankových záruk. To všetko pri zachovaní výhod zvýhodnených cien pohonných hmôt poskytovaných prostredníctvom akceptačnej siete Eurowag.

Stredne veľké až veľké dopravné spoločnosti často potrebujú moderné platobné riešenie. Karta Eurowag ONE  je správnou voľbou, ktorá ponúka platbu paliva a mýta bez akýchkoľvek transakčných poplatkov.

Obidve karty, Eurowag EASY aj Eurowag ONE, ponúkajú prevenciu proti zneužitiu, úplnú kontrolu nad všetkými transakciami a klientsky portánavrhnutý pre jednoduché používanie s prístupom 24 hodín denne 7 dní v týždni. Držitelia oboch druhov kariet môže využívať tiež partnerské služby, ako je čistenie cisterien, parkovanie či opravy vozidiel, a ďalej mobilnú aplikáciu, ktorá ponúka pohodlné plánovanie ciest pre nákladné vozidlo. Okrem toho sa klienti môžu rozhodnúť využívať výhody profesionálnych daňových služieb pre jednoduchšiu refundáciu DPH a spotrebnej dane a ďalšie finančné služby ponúkané prostredníctvom nášho partnerského programu EW.

Každý držiteľ palivovej karty Eurowag môže využívať našu širokú akceptačnú partnerskú sieť viac než 15 000 čerpacích staníc v  celej Európe a získať výhodné ceny na konvenčné aj alternatívne druhy palivá. Keď k týmto výhodám pridáme možnosť výpisu všetkých transakcií uskutočnených na každej jednotlivej karte v jednej mesačnej faktúre a bezpečné platby vo viacerých menách bez toho, vďaka čomu vodiči nemusia mať pri sebe papierovú hotovosť, je pochopiteľné, prečo čoraz viac držiteľov palivových kariet dôveruje spoločnosti Eurowag ako svojmu „spolujazdcovi”.



Kamkoľvek pôjdete, vždy budeme s vami na cestách

Palivové karty Eurowag sú akceptované na všetkých partnerských čerpacích staniciach v rámci akceptačnej siete Eurowag, ktorá zahŕňa aj vlastné truckparky Eurowag po celej Európe. Keď zvážite, že naša sieť zahŕňa dnes viac ako 15 000 čerpacích staníc (vrátane sietí ORLEN, BP, ESSO a veľďalších veľkých hráčov) a že do nej neustále pribúdajú ďalšie, nebudete mať k plnej nádrži nikdy ďaleko.

Palivové karty Eurowag môžete využiť tiež na platbu mýta v 26 krajinách, vrátane celého radu tunelov a mostov, a dokonca aj na nákup niektorých diaľničných známok.

Zjednodušená služba urýchľuje zákazníkom prácu

Riešenia od Eurowag vás nebudú brzdiť žiadnym zložitým procesom podávania žiadosti. Ak sa chcete „zaradiť do ľavého pruhu“, stačí vyplniť kontaktný formulár. Čoskoro sa vám ozve obchodný zástupca Eurowag, preberie s vami, aké úskalia musí vaša firma riešiť, a potom navrhne a odporučí najlepšie riešenie produktov, ktoré naplní vaše potreby.

Vždy s vami preberieme jedinečné potreby vašej spoločnosti a spoločne zvážime, či je pre vás vhodnejšia pre-pay palivová karta, alebo post-pay karta. Pri predplatenej palivovej karty vám pomôžeme nastaviť vhodný mesačný limit na platbu  paliva. V závislosti na type vozidiel vo vašom parku (a na ich priemernej veľkosti a spotrebe paliva) stanovíme s vami tiež čiastku, ktorú treba odložiť na platby mýtneho, a upozorníme vás na konkrétne mýtne systémy, s ktorými sa najčastejšie stretnete.

Pri ponuke palivových kariet s spätnou platbou, ako je karta Eurowag ONE, urobíme najprv analýzu vašej firmy, v ktorej prejdeme finančné výkazy a prediskutujeme váš aktuálny vývoj, ktorý by mohol mať vplyv na výšku dostupného kreditu. Po overení týchto informácií vám obchodný zástupca Eurowag odovzdá výsledky analýzy a aj samotnú ponuku.

V priebehu 4-7 pracovných dní po zostavení žiadosti vydáme vaše nové palivové karty – a od toho okamihu už môžete využívať tie isté výhody ako viac než 15 000 spokojných držiteľov kariet Eurowag. Požiadajte o kartu ešte dnes a zistite, ako Eurowag sprevádza európske dopravné spoločnosti na ich ceste do budúcnosti.

 

Zistite viac o palivových kartách Eurowag a o výhodách, ktoré môžu karty priniesť aj vašej flotile.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok