Hokejisti Slovana zdolali Michalovce, stav série znížili na 2:3

ta3 tasr
24.3.2023 20:35

Hokejisti Slovana Bratislava zdolali v piatom štvrťfinálovom zápase play off Tipos extraligy Duklu Michalovce 4:0 a znížili stav série hranej na štyri víťazné zápasy na 2:3. Šiesty duel je na programe v nedeľu o 18.00 h v Michalovciach.

Hokejisti Slovana zdolali Michalovce, stav série znížili na 2:3
TASR/Pavol Zachar

Hráči úradujúceho majstra rozhodli o svojom triumfe v prvej tretine, keď v 5. minúte otvoril skóre Daniil Fominych a o dve minúty neskôr pridal druhý gól Brant Harris. Poistku potom zariadil v 53. minúte Matt MacKenzie a pri power play hostí ešte skóroval do prázdnej bránky Milan Kytnár. Duel sledovalo 8303 divákov.

Tipos extraliga - štvrťfinále play off, piaty zápas /na 4 víťazstvá/:
HC Slovan Bratislava - Dukla Ingema Michalovce 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Góly: 5. Fominych (Beňo), 7. Harris (Takáč, Beňo), 53. MacKenzie, 57. Kytnár. Rozhodovali: D. Konc st., Korba - Knižka, Jedlička, vylúčení: 3:3 na 2 min, navyše Macejko (Michalovce) 5+DKZ za faul kolenom, presilovky a oslabenia: 0:0, 8303 divákov.
/stav série: 2:3/

Slovan: Coreau – MacKenzie, Golian, Kallen, Beňo, Gachulinec, Sersen, Maier – Pecararo, Harris, Takáč – Fominych, Minárik, Duke – Kukumberg, Kytnár, Haščák – Török, Zigo, Matoušek

Michalovce: Škorvánek – Osburn, Hammond, Mihalik, Michalčin, Macejko, Glazkov, Cibák – Vašaš, Suja, Buc – Pereskokov, Pavlovs, Zabusovs – Puliš, Galamboš, Okoličány – Garreffa, Chalupa

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok