Hossa zrejme v lete vezme funkciu v Chicagu Blackhawks. Hovoril aj o rozlúčkovom zápase

ta3
9.3.2023 17:12

Chicago Blackhawks získalo v rokoch 2010 až 2015 tri Stanley Cupy s výraznou stopou Mariána Hossu. Svojho času jeden z najlepších obojsmerných hokejistov aj po konci kariéry sleduje dianie v klube, ktorý je aktuálne v prestavbe.

Dynastia, ktorú hráči okolo Sharpa, Kane, Toewsa a Hossu vytvorili, bude navždy legendárna a výnimočná. Od ukončenia kariéry Mariána Hossu však Čierni jastrabi postúpili za päť rokov iba raz do play off a v aktuálnej sezóne budú opäť bez neho.

Hossa vedel, že sa bude robiť rozsiahla prestavba tímu. "Dávajú si na to päť rokov," priblížil. Veria, že by mohli získať potencionálnu budúcu draftovú jednotku Connora Bedarda, ktorý by bol vzpruhou a nástupca Patricka Kanea.

"Toto leto by som si vedel predstaviť baviť sa s nimi konkrétnejšie a do budúcej sezóny vziať nejakú funkciu," hovorí o možnom pokračovaní v Chicagu v nejakej pozícii člena klubu.

Ktoré hviezdy budú pri Hossovej rozlúčke?

Alfredsson a Chára v Ottawe, Kovaľčuk v Atlante, Crosby v Pitsburghu, Lindström a Datsyuk v Detroite či bývalí spoluhráči z Chicaga sú megahviezdy a veľké lákadlá pre fanúšikov v rozlúčkovom dueli.

Konkrétne mená prezradiť nechcel, niektorí však už kývli. "Máme ešte dostatok času, takže verím, že sa spojíme s viacerými hráčmi, aby zostava bola čo najideálnejšia a najsilnejšia," dodal Hossa.

Pozrite si celú reportáž o rozlúčkovom zápase nižšie:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok