Majú vaše vlasy zlý deň? Mdlú farbu vyrieši citrón, mastnotu pleťová voda

TA3/zm
8.3.2023 16:00

V angličtine existuje výraz „Bad Hair Day“, ktorý sa dá preložiť ako zlý deň pre vlasy. Ak sa vám nedarí vyformovať účes alebo nemáte hrivu práve v najlepšej kondícii, zachránia vás tieto skvelé zlepšováky.

Majú vaše vlasy zlý deň? Mdlú farbu vyrieši citrón, mastnotu pleťová voda
Pexels

Majú vaše vlasy zlý deň? Pomôžte im jednoduchými trikmi, na ktoré nepotrebujete nič špeciálne.

Elektrizujúce vlasy

Ak sú vaše pramene neposlušné a kvôli statickej elektrine sa vám nedarí skrotiť ich do účesu, zoberte si na pomoc lak na vlasy. No nepoužijete ho klasiky, pretože nastriekaním na hrivu by ju len zlepil. Trik spočíva v tom, že si navlhčíte dlane a do nich nastriekate lak na vlasy. Potom rukami prejdete po povrchu vlasov a elektrizovanie bude preč.

Bez lesku

Napriek tomu, že máte čerstvo umyté vlasy, zdajú sa vám bez života a bez lesku? Veľmi rýchlo ich do kondície dostane citrónová šťava. Vytlačte dva citróny do litra vody a opláchnite roztokom vlasy. Buď ich necháte prirodzene vyschnúť, alebo vyfénujete a výsledkom bude krásne lesklá koruna krásy.   

Mastné vlasy

Na rýchlo sa mastiace vlasy funguje časté zmývanie alebo suchý šampón. Ak ho však nemáte po ruke, ešte je jeden trik, ktorý si s mastnými korienkami poradí rovnako dobre. Na vatový tampón dajte pleťovú vodu a prejdite ním po cestičke vo vlasoch. Následne hrivu vyfénujte a bude oveľa sviežejšia.

Témy: vlasy Krása
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok