V Hongkongu vyšetrujú brutálnu vraždu modelky. Jej nohy našli v chladničke

ta3 čtk
26.2.2023 08:50

Polícia v Hongkongu zadržala štyroch ľudí v súvislosti s prípadom mŕtvej modelky, ktorej nohy sa tento týždeň našli v chladničke v dome niekoľko kilometrov za mestom. Telo 28-ročnej Abby Choiovej zrejme bolo rozrezané a vyšetrovatelia stále hľadajú zostávajúce časti. Podozriví sú exmanžel a členovia jeho rodiny, informuje spravodajský web BBC.

V Hongkongu vyšetrujú brutálnu vraždu modelky. Jej nohy našli v chladničke
AP Photo/Ng Han Guan

Podľa agentúry Reuters brutálna vražda plní stránky miestnych bulvárnych listov, zatiaľ čo úrady pátrajú po hlave či rukách mŕtve ženy. Choiová sa nedávno objavila na digitálnej titulnej stránke módneho a lifestylového časopisu L'Officiel Monaco av Hongkongu sa o nej píše ako o známej členke miestnej smotánky.

V stredu bolo nahlásené jej zmiznutie av piatok polícia našla jej nohy spoločne s nástrojmi, ktoré mohli poslúžiť na rozrezanie tela. Polícia v rovnaký deň zadržala rodičov exmanžela Choiovej a jeho staršieho brata, v sobotu potom bol pre podozrenie z vraždy zatknutý aj 28-ročný exmanžel, keď sa podľa polície snažil z Hongkongu odcestovať na lodi. Otec a starší z bratskej dvojice už čelia obvineniam z vraždy, uvádza denník South China Morning Post.

"Domnievame sa, že obeť a rodina jej exmanžela mali množstvo finančných nezhôd, v ktorých išlo o veľké sumy," povedal policajný náčelník Alan Chung. "Niekto nebol spokojný s tým, ako obeť nakladala so svojim majetkom, a to sa stalo motívom na jej zabitie," uviedol.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok