NBA: Milwaukee Bucks zdolalo Miami Heat, Antetokounmpo sa zranil

ta3 tasr
25.2.2023 15:27

Basketbalisti Milwaukee Bucks zdolali Miami Heat 128:99 v zápase zámorskej NBA. Už v prvej štvrtine však prišli o Giannisa Antetokounmpoa, ktorý mal problémy s pravým kolenom. Grék mal predtým zranené zápästie a bol to jeho prvý duel po krátkej prestávke.

Antetokounmpo zaznamenal v priebehu šiestich minút po štyri body, doskoky a asistencie. Tréner Mike Budenholzer povedal, že nevidel kedy sa ťahúň jeho mužstva zranil. "Myslím si, že možno pri clone alebo pri niečom podobnom si s niekým narazil kolená a jednoducho sa nemohol vrátiť," citovala kouča agentúra AFP. 

Jeho tím zaknihoval 13. víťazstvo za sebou, pričom najproduktívnejší hráč mužstva bol Jrue Holiday s 24 bodmi. Sezónne maximum v počte premenených trojok (12) dosiahol Klay Thompson, ktorý doviedol Golden State k triumfu 116:101 nad Houstonom. Tridsaťtriročný Američan si pripísal celkovo 42 bodov a bol najproduktívnejší hráč domácich.

Hráči Sacramenta Kings uspeli na palubovke Los Angeles Clippers tesne 176:175 po dvojnásobnom predĺžení. Celkový počet 351 bodov bol druhý najvyšší v súťaži od 13. decembra 1983, keď Detroit Pistons uspel nad Denverom Nuggets 186:184 po trojnásobnom predĺžení.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok