Lazaret v srbskom tíme rozšírila Jovanovská

TA3, TASR
6.2.2013 18:43

Nad štartom srbskej tenistky Any Ivanovičovej vo víkendovom zápase 1. kola svetovej skupiny Pohára federácie proti Slovensku v Niši stále visí otáznik. Podľa slov srbského kapitána Dejana Vraneša zranenie trápi aj Bojanu Jovanovskú.

Lazaret v srbskom tíme rozšírila Jovanovská
SITA

"Ana Ivanovičová momentálne trénuje v Belehrade, kde sa podrobuje aj liečeniu. Všetci dúfame, že sa zotaví zo zranenia a pripojí sa k tímu. Musím žiaľ povedať, že zdravotne fit nie je ani Bojana Jovanovská. Vylúčený je štart Jeleny Jankovičovej, lekár jej neodporučil hrať. Slovenky síce nie sú v najlepšej forme, no na rozdiel od nás nastúpia v najsilnejšom zložení. Našou najväčšou devízou je tímový duch, výhodou by mohlo byť aj domáce prostredie. Dievčatá majú veľkú motiváciu," povedal Vraneš pre portál južnevesti.com na stredajšej tlačovej konferencii srbského tímu.

Jovanovská na Australian Open postúpila až do osemfinále dvojhry, kde po trojsetovej bitke podľahla neskoršej semifinalistke Američanke Sloane Stephensovej. Po návrate z Melbourne však nemohla naplno trénovať pre zranenie.

"Už päť dní sa podrobujem dvojfázovej terapii. Takmer vôbec som netrénovala servis. Verím však, že do víkendového súboja sa dám dokopy," povedala Srbka, ktorá pred tromi rokmi pri fedcupovom debute proti Slovensku v Belehrade podľahla Daniele Hantuchovej, v druhý deň však zdolala Magdalénu Rybárikovú.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok