FOTO: Pri havárii lietadla zahynul aj náš kamarát, píše polícia. Zverejnila vek štyroch obetí

ta3 TASR
23.2.2023 09:19

Obeťami leteckého nešťastia, ktoré sa stalo v stredu v obci Trenčianske Stankovce v Trenčianskom okrese, boli muži vo veku 42 a 25 rokov z okresu Trenčín, 43-ročný muž z okresu Topoľčany a 26-ročný muž z okresu Spišská Nová Ves. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

"Prípad si prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne. Na mieste prebiehali do noci prvotné vyšetrovacie úkony, v ktorých sa bude pokračovať aj vo štvrtok. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia," uviedla Kuzmová s tým, že jednou z obetí nehody bol aj príslušník Policajného zboru.

Pri leteckej nehode v Trenčianskych Stankovciach zahynul aj policajt trenčianskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky. Ako píše polícia, lietanie bolo jeho vášňou. Žil pre to a, bohužiaľ to, čo mal najradšej, sa mu stalo osudným. Chcel sa stať pilotom. "Miloval, keď sa mohol vznášať vysoko v oblakoch a pozorovať svet z vtáčej perspektívy," dodala polícia Trenčianskeho kraja.  

V katastri obce Trenčianske Stankovce došlo v stredu krátko pred 15.00 h k leteckému nešťastiu. Haváriu dvojmotorového malého lietadla neprežil ani jeden zo štyroch ľudí na palube. Príčiny nehody vyšetruje Letecký a námorný vyšetrovací útvar.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok