Naď dostal obálku s ostrým nábojom. Nenechám sa zastrašiť, odkázal

TA3 ČTK
22.2.2023 11:51

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) dostal obálku s ostrým nábojom, napísal to na sociálnej sieti. Uviedol tiež, že sa nenechá zastrašiť. V minulosti náboj či nábojnicu v obálke obdržalo na Slovensku niekoľko politikov.

Minister obrany náboj dostal v utorok, v deň piateho výročia vraždy slovenského novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej. Podľa vyšetrovateľov bol Kuciak zastrelený v súvislosti so svojou investigatívnou prácou.

"Vyhrážky rôzneho druhu mi chodia, či už na domácu adresu alebo do práce, relatívne často. Je za tým politika, ale aj zahraničné spravodajské služby," uviedol Naď. Dodal, že bezpečnostné zložky v minulosti v niekoľkých prípadoch vypátrali človeka, ktorý sa mu vyhrážal, a niekoľko z nich bolo už odsúdených.

"Stále budem bojovať proti mafii a korupcii, stále budem bojovať za čo najlepšie podmienky nielen na obrane, ale v celej spoločnosti a stále budem presadzovať v zahraničnej a bezpečnostnej politike také stanoviská, ktoré sú v súlade so základnými záujmami Slovenska, nie Kremľa," napísal Naď. Minister obrany sa radí k zástancom pomôcť Ukrajine po vpáde ruských vojsk do tejto východoeurópskej krajiny. Je tiež známy prozápadnými postojmi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok