Rodina vodiča, ktorý usmrtil troch ľudí, zverejnila ospravedlnenie

ta3
17.2.2023 16:57

Pri nehode zomreli traja ľudia, 64-ročný vodič Škody Fabie a dve chodkyne vo veku 67 a 59 rokov. Do vyšetrovania príčin dopravnej nehody boli pribratí viacerí znalci z rôznych odvetví. Mužovi z Košíc hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na štyri až osem rokov. Rodina vodiča zverejnila ospravedlnenie.

Rodina vodiča, ktorý usmrtil troch ľudí, zverejnila ospravedlnenie
Facebook.com/Polícia SR - Košický kraj

"Vážení pozostalí, smútiace rodiny, dovoľte nám touto cestou vysloviť úprimnú sústrasť pri strate Vašich najbližších. S pocitom hlbokého smútku nevieme slovami vysloviť zármutok a žiaľ, ktorý prežívate. Vyjadrujeme nevysloviteľnú ľútosť nad stratou najdrahších. Sme si plne vedomí Vašej bolesti a straty, ktorú, žiaľ, nedokážeme zvrátiť," písalo sa v ospravedlnení.

"Spolu s našim I.M., ktorý sedel za volantom si uvedomujeme veľkosť celej tragédie a sme pripravení niesť následky. Blízkych pozostalých obetí prosíme spoločne o odpustenie, aj keď bolesť a žiaľ, ktorý prežívate sú nekonečné," podpísala sa rodina I.M.

Obeťami boli 64-ročný vodič Škody Fabie a dve chodkyne vo veku 67 a 59 rokov. Celková škoda, ktorá na vozidlách vznikla, bola predbežne vyčíslená na 57 500 eur.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok