Dospelí sa opili na mol, deti zúfalo plakali. S vyjednávačom spolupracoval malý hrdina

ta3
15.2.2023 16:00

Záchranné zložky zasahovali v stredu nadránom pri dráme v Skalici. Políciu privolali k trom malým deťom susedia. Zobudil ich zúfalý plač, ktorý sa ozýval na celú bytovku. Na miesto privolali kuratelu, záchranárov aj policajného vyjednávača, s ktorým komunikoval iba trojročný chlapec.

Rezort vnútra reaguje na zvýšenú nelegálnu migráciu. V Kútoch buduje stanové mestečko
Facebook/Ministerstvo vnútra SR

Ako polícia informovala na facebookovej stránke, hliadku privolali nadránom susedia. Obyvatelia bytu, z ktorého sa ozýval zúfalý detský plač, nereagovali na zvonenie zvončeka. Kontakt sa podarilo policajnému vyjednávačovi nadviazať až s trojročným chlapcom, ktorý príslušníkov vpustil do bytu. 

"V byte sa okrem malého chlapca nachádzalo 8-mesačné dievčatko, ktoré bolo na tvári zakrvavené aj s viditeľným opuchom nad okom. Ďalší, 1,5-ročný chlapček bol aj so starším chlapcom bez zranenia. Spolu s deťmi boli v byte tri dospelé osoby, ktoré na výzvy vôbec nereagovali a javili známky požitia alkoholu," uviedla polícia. 

Skúška na alkohol ukázala u jednej ženy hodnotu viac ako 1,5 promile, u muža bol výsledok takmer tri promile. Druhá žena test na alkohol odmietla. Dve z detí skončili v opatere starej mamy, bábätko v starostlivosti lekárov.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok