Rande v knižnici? Knihovníčky v Dubnici nad Váhom pripravili pre návštevníkov valentínske prekvapenie

ta3
14.2.2023 16:15

Patríte medzi tých, ktorí majú svoj obľúbený literárny žáner a detektívky alebo romantické príbehy vás nikdy nezaujali? Možno by ste mali vyskúšať rande na slepo. Knihovníčky v Dubnici nad Váhom pripravili pre návštevníkov valentínske prekvapenie.

Pozvánku na rande do knižnice v Dubnici nad Váhom prijali čitatelia s nadšením. Niekoľko minút po otvorení dverí, prišli desiatky návštevníkov a z pripravených Valentínskych balíčkov zostalo len minimum.

"Každému keď som povedala, že rande na slepo, tak zostal prekvapený," hovorí čitateľka. Aj keď rande naslepo bežne nemusí vždy dopadnúť dobre, podobný scenár pri knihách nehrozí. Práve knihovník pozná svet literatúry a vie, čo čitateľa ohúri. Zaujímavé tituly balia do recyklovateľného papiera.

K projektu sa vyjadril aj knihovník Samuel Valúch: "Práve balím jednu z našich knižiek do nášho projektu na Valentína, je to knižka Zvonením sa to všetko začína. No a vybral som ju práve preto, lebo je veľmi aktuálna pre tínedžerov, je to téma drog v škole, sociálnych vzťahov a myslím si, že by mohla byť veľmi prospešná."

Zámerom knihovníkov je, aby čitateľov uviaznutých vo svojich žánroch posunuli ďalej. Čo sa pod papierom skrýva, zistí knihomoľ až doma. A možno sa do nového žánru vyslovene zamiluje.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok