Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA
10.2.2013 08:17

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
snehuliak (SITA).jpg

1. Príval snehu - to je centrálna udalosť týždňa vo viacerých krajinách. Juhokórejčania mali z neho radosť. (AP Photo/Ahn Young-joon)

strecha.jpg

2. Na severe a východe Slovenska však mal ničivejšie následky. Pod ťarchou snehu spadla strelnica biatlonového centra v Osrblí.  (SITA/Ján Viazanička)

vonn.jpg

3. Americká lyžiarka Lindsey Vonnová mala na pretekoch v Schladmingu smolu. Po hrozivom páde ju museli previesť vrtuľníkom do nemocnice. Pretrhla si väzy na pravom kolene a sezóna sa pre ňu skončila. (AP Photo/Luca Bruno)

Seaham (SITA).jpg

4. Takýto veľkolepý obraz zachytil fotograf na severovýchodnom pobreží Anglicka. Tvorcom sú víchrica a sneh, ktoré bičujú pobrežie. (AP Photo / Owen Humphreys, PA)

kasmir.jpg

5. V mrazivom počasí sa kašmírsky rybár zohrieva pomocou tradičného horiaceho košíka z bambusu. (AP Photo/Mukhtar Khan)

mrtve ryby 2 (SITA).jpg

6. Slede v hodnote miliónov eur uhynuli v malom fjorde na západe Islandu. Ryby podochli zrejme pre nedostatok kyslíka a špekuluje sa, že za to môže most postavený cez fjord pred niekoľkými rokmi. (AP Photo/Brynjar Gauti)

Alain Robert Havana (SITA).jpg

7. Francúzsky lezec Alain Robert zase pokoril hranice možného. Známy Havana Libre hotel s 27 poschodiami zliezol len za pomoci svojich rúk a nôh bez istenia za 30 minút. Najviac sa obával, že sa odlomí časť fasády, ktorá je v havarijnom stave. (AP Photo/Ramon Espinosa, Pool)

marines (SITA).jpg

8. Spoločné cvičenie americkej a juhokórejskej armády nie je nič pre zimomravých. (AP Photo/Lee Jin-man)

hindu.jpg

9. Úplne iný pohľad je na nahých hinduistov zo sekty Juna Akhara, ktorí sa zišli pri Gange. Ich nahota má aj navonok symbolizovať odpútanie sa od materiálnych väzieb. (AP Photo/Manish Swarup)

karneval.jpg

10. A predsa aj tak zima končí. Celá Brazília tancuje na karnevale. (AP Photo/Andre Penner)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok