Americká speváčka Beyoncé vystúpi v Bratislave

SITA
4.2.2013 09:49

Americká speváčka Beyoncé na jar zavíta na Slovensko. V rámci svojho koncertného turné The Mrs. Carter Show sa 19. apríla predstaví na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Americká speváčka Beyoncé vystúpi v Bratislave
SITA

Čo sa týka Európy, podľa informácií na speváčkinej oficiálnej stránke sa zastaví napríklad aj vo Varšave, Belehrade, Záhrebe, Amsterdame, Štokholme, Londýne či Paríži. Vstupenky budú dostupné na www.eventim.sk a www.vivien.sk od piatka 8. februára od deviatej ráno.

Tridsaťjedenročná Beyoncé odštartovala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200.

Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 16 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy In Love, Baby Boy, Me, Myself And I, Listen, Irreplaceable, If I Were A Boy, Halo či Single Ladies (Put A Ring On It). Jej manželom je rapper Jay-Z, s ktorým má ročnú dcérku Blue Ivy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok